úterý 3. února 2015

Jak se vyrábí dřevěná mřížka? Jakou má kvalitu? Mohu dostat vzorku zdarma?

Jimi nabízené mřížky jsou vyráběné z bambusových lišt, bambusových palic, které jsou rovnoměrně broušené. Okraje lišt jsou pěkně zaoblené, hrany nejsou ostré.
Každý bod, kde se mřížky protnou, je neviditelně slepen. 

Povrch mřížky není lakován, proto ji můžeme ještě mořit nebo jinak barvit v případě potřeby. I když podle mě není třeba, protože je k dostání ve dvou barevných provedeních. První je přírodní, v zabarvení světlé lípy. Druhá je tmavší hnědá, barva podobná dubu.

Jestli se chceme přesvědčit o kvalitě materiálu mřížky, nebo o barvě, zdarma nám pošlou vzorku o velikosti 10cm*10cm v poštovní obálce.


Jimi nabízené mřížky doporučují pouze na použití v interiéru, protože tloušťka palic je pouze 2mm a celá mřížka tedy není více než 4mm hrubá. Protože tento typ mřížky je tenčí, než ty, které se používají v exteriéru, lze je jednoduše zabudovat do jakéhokoli nábytku, kam se vejde i sklo. 

Mřížky jsou bez rámů a proto jej lze jednoduše zabudovat do jakýchkoli dveří nábytku. Ideální jsou například do dveří skříní. A tím dostaneme celkem nápadné dveře skříně s dřevěnou mřížkou. Samozřejmě existuje nespočetné množství způsobů, jak ji využít.

Žádné komentáře:

Okomentovat